avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza unui cetățean Indian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza unui cetățean Indian

URGENT VA ROG DACĂ MA PUTEȚI AJUTA!!!!! Am o relație de ceva timp cu un băiat din India! Momentan amândoi locuim in Anglia! A aplicat de mai multe ori pentru visa dar nu i-a fost aprobată din diferite motive! Dacă pleacă in India el nu se mai poate întoarce deoarece nu are aceasta visa!! Întrebarea mea este,dacă el
se duce in India,el neavând visa,as putea eu sa aplic in România pentru visa lui el fiind in India ? Bineînțeles ,după ce voi face nunta cu el in India! Ce ar trebuii sa fac sa obțin visa pentru el, din România?! Pe cine din România sa întreb?! Menționez ca vreau visa pentru el sa poată intra in orice țara ,nu doar in România! Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
Alexandra1216, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:18, 8 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu as vrea sa am viza in toate tarile lumii. Nu puteti dvs. aplica pentru viza unei alte persoane.[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Visa Alexandra1216 Alexandra1216 Buna seara! Am si eu nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva! Iubitul meu este din India,iaramandoi locuim in Anglia. El a aplicatpentru visa ... (vezi toată discuția)
Visa pentru romania pentru un cetatean indian cu rezidenta de sedere timp de 2 ani in anglia laura_butterfly laura_butterfly buna ziua as dori sa stiu ,prietenul meu e cetatean indian si locuim impreuna in anglia ,londra,el are si rezidenta de sedere in UK ,valabila pe 2 ani ,si eu ... (vezi toată discuția)
Bună seara nu știu ce sa fac DAniel456 DAniel456 Bună seara eu locuiesc de 3 ani în anglia și partenera mea de 2 ani și 3 luni am avut o relație superba și a rezultat un copil de 10 luni. Ea a stat ... (vezi toată discuția)