avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Visa
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Visa

Buna seara! Am si eu nevoie de niste informatii daca ma poate ajuta cineva! Iubitul meu este din India,iaramandoi locuim in Anglia. El a aplicatpentru visa europeana aici dar nu i s-a acceptat. As vrea sa stiu daca poate aplica pentru visa europeana in Romania si cam care ar fii procedurile. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:33, 22 Martie 2018
Ce-i aia "viza europeana"?
O viza cu care el poate intra in orice țara europeană! El fiind din India, a venit aici acum 9 ani de zile cu viza studențească, care între timp a expirat! Dacă vrea sa plece din Anglia, nu se poate duce in alta țara inafara de cea natală iar apoi nu se mai poate întoarce in nici o alta țara din Europa (cel puțin nu legal) dacă nu obține aceasta viza!
Nu cred ca o astfel de viza exista in mod real. Exista viza pentru anumite tari din UE care se pune drept viza Schengen, dar Marea Britanie nu face parte din Spatiul Schengen, deci nu are treaba cu o astfel de viza.

Vedeti si [ link extern ]

A, da, Blue Card.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza unui cetățean indian Alexandra1216 Alexandra1216 URGENT VA ROG DACĂ MA PUTEȚI AJUTA!!!!! Am o relație de ceva timp cu un băiat din India! Momentan amândoi locuim in Anglia! A aplicat de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca in romania pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman in romania ofechonkar ofechonkar Buna ziua . Sunt cetatean roman casatorit in Romania cu cetatean indian, locuim in Anglia de cativa ani. Avem si un copil cu cetatenie romana. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Pentru revenirea in romania Sunt căsătorit cu cetățeancă indiană în cipru de 7 ani si avem un copil de 7 ani . Soția are permis de sedere valabil până 2020 emis de emigrare ... (vezi toată discuția)