avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra chitu

Activitate Alexandra chitu

Ce documente ar trebui să prezentăm pentru primirea terenului ce se oferă tinerilor?
Nu ma feresc de impozite doar ca deja am dat un ban pentru astea în România acum 1 luna și sa mai dau alții e ca și cum România ma tine în puf și eu plec de nebuna la munca în străini ca altceva nu am ce face. O masina pt mine nu e fita e un necesar ținând cont ca am 3copii de dus la școală și ma ajuta la asta. Asa ca varianta cu x5 pica ca am un amarat de Passat.,draga domnule ironic care vrei sa pari interesant. Nu judeca ca nu ma cunoști. Oricum mersi de sfat.

Pascal19 a scris:

Romanisme ...cumparam x5 dar sa l trecem pe un pensionar sa platim impozit putin sau deloc daca e si veteran de razboi

Am cumpărat o masina și am inregistrat-o pe numele mamei. Ce trebuie sa fac sa o trec pe numele meu sau sa dovedesc ca și eu sunt proprietar fără sa fac iar asigurarea itp rar sau rovigneta pentru ca pe astea abia le-am facut dar pe numele mamei. Țin sa menționez ca mama traieste în romania iar eu am mașina cu mine în germania și vreau sa platesc aici impozit și taxe pentru ea dar sa țin numerele de România.
Discuție Schimbare nume
Cum as putea sa imi schimb numele după cel al sotiei desi actual este al meu si cei patru copii poartă numele meu?
Răspuns la discuția Vătămare corporală grava
Multumesc mult
Răspuns la discuția Vătămare corporală grava
Si cele 90 de zile trebuie mentionate in CML. Cele de repaus nu se socotesc?iar agresorul este judecat pt infracțiune a de lovire adică va fi sancționat doar cu o amenda?
Răspuns la discuția Vătămare corporală grava
Ce pedeapsa poate primi agresorul si cu ce m-as alege eu din toată situatia asta, bineinteles in afara de problemele de sanatate. Cum as putea fi despăgubita si in ce condiții? Tin sa mentionez ca agresorul este de etnie rroma iar martorii se tem să depună mărturie sau cum mi-sa spus ca daca vreau sa să depună mărturie la ce a vazut persoana respectiva ce avantaj (castig) va avea. Ce ma sfătuiți să fac si cum sa procedez? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Vătămare corporală grava
Am fost agresata fizic si am primit 35 de zile spitalizare si inca 3 luni la pat. M-am ales cu fractură de apofize l1 si l2 la coloana si hematom medular t4 si t5. Am depus plângerea la care am adăugat certificatul medico-legal si scrisoarea medicală. Tin sa mentionez ca in certificatul medico-legal este specificat ca zilele de spitalizare se pot schimba dupa cel de al doilea rezultat RMN. Mie mi s-a tinut dosarul fara a se prezenta mai departe. Sunt curioasă daca chiar trebuia să fie reținut de poliție acest dosar si ce as putea face in aceasta situatie? Si la cat timp politia este obligată să dea curs dosarului dupa depunerea rezultatului celui de al 2 lea RMN. Va spun asta pentru că politia din comuna mi-a spus ca asteapta cel de al doilea rezultat RMN si abia dupa aceea va putea face demersurile necesare. Multumesc
La cate zile dupa cel de al 2 lea RMN politia are obligatia sa înainteze dosarul penal întocmit,la parchet?