Am cumpărat o masina și am inregistrat-o pe numele mamei. Ce trebuie sa fac sa o trec pe numele meu sau sa dovedesc ca și eu sunt proprietar fără sa fac iar asigurarea itp rar sau rovigneta pentru ca pe astea abia le-am facut dar pe numele mamei. Țin sa menționez ca mama traieste în romania iar eu am mașina cu mine în germania și vreau sa platesc aici impozit și taxe pentru ea dar sa țin numerele de România.
Cumperi mașina de la mama. Numai prin cumpărare sau donație puteți deveni proprietar al mașinii. E aceeași procedură ca atunci când ai cumpărat-o pe numele mamei.
Pentru a devenii proprietar de fapt si de drept al bunului mobil este necesar sa incheiati cu proprietarul acestuia=mama dv document legal de tranzmitere a dreptului d eproprietate,respectiv contract de vanzare cumparare sau contract de donatie
Totusi dupa ce deveniti proprietar va revine obligatia sa incheiati documentele auto pe numele dv respectiv sa solicitati talon nou
Inrebare !
lucyfer
Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)