avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate pasancostel@yahoo.com

Activitate pasancostel@yahoo.com

Buna ziua! Acum vreo 3 ani de zile, un individ mi-a falsificat semnătura și mi-a folosit datele personale pentru a vira cei 2% din impozitul pe venit spre o firmă a lui și nevoile sale personale.. eu i-am făcut o plângere penală respectivului. Acum am fost chemat la politie pt. proba de semnătura și scris. Ce se poate întâmpla în continuare?
Buna ziua. Acum 3 ani am depus o plângere penală împotriva unui preot ce lucrase înainte la o bancă, și care a avut acces la o bază de date. Acesta mi-a folosit ulterior datele personale și mi-a falsificat semnătura pentru a transfera cei 2% din impozitul pe venit către parohia lui. Mentionez ca am nr. de dosar din ziua când am formulat plângerea,dar pana in ziua de astazi nu am primit nici un răspuns din partea autorităților. Ce este de facut? Multumesc!
Cum putem proceda in cazul in care exista o lege clara care spune ca " se platesc orele de sambete, duminici si sarbatori legale care se realizeaza peste timpul normal de lucru , pana la 360 de ore pe an/ angajat, plata acestora facandu-se intr-un interval de 60 de zile,sau se recompenseaza cu timp liber , iar angajatorul nu respecta legea?