avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Acum vreo 3 ani de zile, un individ mi-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Acum vreo 3 ani de zile, un individ mi-a falsificat ...

Buna ziua! Acum vreo 3 ani de zile, un individ mi-a falsificat semnătura și mi-a folosit datele personale pentru a vira cei 2% din impozitul pe venit spre o firmă a lui și nevoile sale personale.. eu i-am făcut o plângere penală respectivului. Acum am fost chemat la politie pt. proba de semnătura și scris. Ce se poate întâmpla în continuare?
Se administreaza probe si probabil o sa il puna sub acuzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi considerat tentativa de inselaciune?? monica799 monica799 Revin cu problema mea de ieri, cea in care dupa 2 ani am fost acuzata de furtul unei anumite sume de bani. Punand lucrurile cap la cap, mi-am dat seama ca a ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
215 popescuovidiu popescuovidiu buna ziua...va rog sa ma ajutati!!! in anul 2005 am fost la un magazin de rate DOMO am solicitat k talonul de pensie un produs mi au facut copie dupa bulettin ... (vezi toată discuția)