avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Acum 3 ani am depus o plângere penală ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Acum 3 ani am depus o plângere penală împotriva ...

Buna ziua. Acum 3 ani am depus o plângere penală împotriva unui preot ce lucrase înainte la o bancă, și care a avut acces la o bază de date. Acesta mi-a folosit ulterior datele personale și mi-a falsificat semnătura pentru a transfera cei 2% din impozitul pe venit către parohia lui. Mentionez ca am nr. de dosar din ziua când am formulat plângerea,dar pana in ziua de astazi nu am primit nici un răspuns din partea autorităților. Ce este de facut? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 14:37, 2 Decembrie 2020
Reveniti la dumnealor pentru a va comunica stadiul cercetarilor.
Daca vi se comunica faptul ca inca sunt in curs cercetarile, mergeti si studiati dosarul.
Aveti, de asemenea, posibilitatea formularii unei contestatii impotriva duratei procesului la judecatorie.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
Duca Oana, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare de semnatura d.nichifor d.nichifor in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu plangerea penala. nimar nimar Buna ziua, Acum aproximativ 40 de zile s-a depus PLANGERE PENALA PENTRU INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva reprezentatilor unei societati pe actiuni ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii semnat in fals costeradu costeradu O firma de saubritate mi-a tot trimis facturi in cutia postala la o casa in care m-am mutat. Dupa un timp m-a chemat in judecata pentru neplata ... (vezi toată discuția)