in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca
doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de dreptul la proprietate asupra unei coloane de gaz care imi apartinea mentionez faptul ca cei doi sau folosit de semnatura pe la diverse institutii pentru a obtine diverse autorizatii, timp in care autoritatile in drept nu au intreprins nimic cazul incearca a se tergiversa si am soliciat aducerea asa zisului original la care persoana de la politie mi-a zis ca cei doi l-au perdut.Ce actiuni as mai putea intreprinde pentru a ca cele doua persoane sa fie trase la raspundera si cazul sa fie solutionat.:(
1-Solicitati oficial autoritatii in drept sa va comunice stadiul sau concluziile asupra plangerii formulate in urma cu 2 ani
2-In conditiile in care detineti documente justificative ,care probeaza calitatea dvs si aspectul cauzarii unui prejudiciu ,puteti promova actiune impotriva celor pe care ii considerati vinovati.
nenumaratele ori care am fost la politie sau soldat de fiecare data cu familiarile raspunsuri din partea persoanei care instrumenteaza cazul "am cerut :lam cemat :este internat"samd...
@d.nichifor
solicitarea comunicarii stadiului,eventual concluziile cercetarilor nu se reduc la ''nenumaratele ori care am fost la politie....''
In calitate de petent,solicitati oficial comunicarea stadiului cauzei.
In situatia in care in termenul legal prevazut de OG 27/2002,nu primiti raspuns,sesizati ierarhic autoritatea competenta
Exista posibilitatea formularii de plangere sub aspectul tergiversarii cercetarii
Aveti solututia sesizarii in scris a comandantului unitatii de politie si a procurorului care supravegheaza instrumentarea acestui caz pentru tergiversarea solutionarii palngerii.
Aveti solutia sa mergeti in audienta cu memorii scrise la acestia.
Politist lenes
robertsega32
pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)