avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Activitate claudiaaa123

Activitate claudiaaa123

Buna ziua ,ma numesc Comanescu claudia si doresc sa stiu daca conform noii legi a pensiilor mai beneficiez de pensia sociala de 640 ron fiind bolnava de schizofrenie ( am 39 ani si cotizatie zero) de multi ani ! Daca pierd pensia sociala voi beneficia de indemnizatie sociala ?(asa am inteles de la tv) ???? Va rog mult de tot sa-mi raspunde-ti pe intelesul meu ! Va multumesc frumos !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc foarte mult domnule avocat Tabrea Alexandru !
multumesc ! si oricum cred ca datoria sa prescris !
dar prescriptia si solutia de perimare data de instanta nu inseamna nimic ?!
buna ziua ,imi cer scuze de deranj ! sunt Comanescu claudia si v-am deranjat cu o intrebare va rog mult : am intrat pe forum judecatoria sector 4 si am vazut ca am avut un proces cu vodafone acum 11 ani ( acum vreo 12 sau 13 ani am avut abonament la ei si nu lam mai platit si nici nu lam inchis la acea vreme ,nici nr de tel nul mai stiu) si mi-au dat o solutie de perimare ( eu nu aveam casa la acea vreme si nu am stiut de proces) va las aici copie dupa solutiea data de instanta si VA ROG MULT SA-MI SPUNETI DACA PATESC CEVA ( AM CITIT PE NET CA POATE SA-MI IA CASA....) . MULTUMESC MULT ! va trimit si solutia de la tribunal :

Informaţii dosar
Informaţii generale

Părţi

Şedinţe

Căi atac

Citare prin publicitate

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 8172/4/2006
Data inregistrarii 21.06.2006
Data ultimei modificari: 29.01.2017
Sectie: ....
Materie: Comercial
Obiect: somaţie de plată
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
SC VODAFONE ROMANIA SA( LA MANDATAR EOS KSI ROMANIA SRL) Creditor
COMANESCU VASILICA CLAUDIA Debitor

Şedinţe
24.09.2007
Ora estimata:
Complet: C3 - civil stagiari (fost C4 luni)
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Admite excepţia perimării cererii de chemare în judecată, invocată din oficiu. Constată perimarea cererii de emitere a somaţiei de plată formulată de creditoarea S.C. VODAFONE ROMÂNIA S.A. prin mandatar EOS KSI ROMÂNIA S.R.L. în contradictoriu cu debitoarea COMĂNESCU VASILICA CLAUDIA. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 24.09.2007.
Document:

10.08.2006
Ora estimata:
Complet: CS 2
Tip solutie:
Solutia pe scurt: in baza art.155/1 C.p.c suspenda judecata cauzei cu recurs pe toata durata suspendarii pronuntata in sedinta publica azi 10.08.2006
Document:

13.07.2006
Ora estimata:
Complet: CS 2
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Căi atac
Nu există informaţii.

Citare prin publicitate
Nu există informaţii.
Răspuns la discuția cuantum pensie invalid
multumesc ,
am grad de handicap accentuat (schzofrenie) si iau indemnizatie handicap 270 ron lunar , acum am obtinut si decizie de invalid grad 2 tot pe schizofrenie( MENTIONEZ CA NU AM VECHIME IN MUNCA DELOC) ,am depus acte pt pensie invalid ( am facut contract cu casa pe 2 zile) si urmeaza sa primesc decizia ,intrebarea mea este cat ( ca valoare) va fii pensia mea ? multumesc