avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cuantum pensie invalid
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cuantum pensie invalid

am grad de handicap accentuat (schzofrenie) si iau indemnizatie handicap 270 ron lunar , acum am obtinut si decizie de invalid grad 2 tot pe schizofrenie( MENTIONEZ CA NU AM VECHIME IN MUNCA DELOC) ,am depus acte pt pensie invalid ( am facut contract cu casa pe 2 zile) si urmeaza sa primesc decizia ,intrebarea mea este cat ( ca valoare) va fii pensia mea ? multumesc
Cel mai recent răspuns: claudiaaa123 , utilizator 16:42, 19 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Maxim indmnizatia minima pentru pensionari in suma de 520 de lei.
multumesc ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie invaliditate Crush35 Crush35 Buna ziua ma iertati ca va deranjez am reusit sa fac cu chiu cu vai o pensie de invaliditate anul acesta acum vreo doua luni, sunt bolnav de epilepsie de la 4 ... (vezi toată discuția)
Pensionare melenteadrian melenteadrian buna ziua mam pensionat de curaind am gradul 2 handicap accentuat si din cauze medicale am renuntat la servici am pensie de invaliditate si mai am si 5 de ... (vezi toată discuția)
Ce pensii se maresc de la 1 iulie 2017 si care este cuantumul efectv al indexarii acestora ? sharky48 sharky48 Buna ziua ! As vrea sa stiu mai exact,daca pensia de invaliditate si indemnizatia de handicap se maresc de la 1 iulie 2017 si care este valoarea efectiva a ... (vezi toată discuția)