avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie sociala ,indemnizatie sociala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie sociala ,indemnizatie sociala

Buna ziua ,ma numesc Comanescu claudia si doresc sa stiu daca conform noii legi a pensiilor mai beneficiez de pensia sociala de 640 ron fiind bolnava de schizofrenie ( am 39 ani si cotizatie zero) de multi ani ! Daca pierd pensia sociala voi beneficia de indemnizatie sociala ?(asa am inteles de la tv) ???? Va rog mult de tot sa-mi raspunde-ti pe intelesul meu ! Va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate/handicap schizofrenie mcr100 mcr100 Buna ziua, Intrucat sunt bolnav de schizofrenie de la varsta de 26 de ani, acum avand 33 de ani doresc sa va adresez trei intrebari: 1. Pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am 44 ani si beneficiez de handicap grav si pensie ... cristodorescu cristodorescu BUNA ZIUA ! AM 44 ANI SI BENEFICIEZ DE HANDICAP GRAV SI PENSIE DE INVALIDITATE PE LEGEA 263/2010,ART68-1B . DECI ,AM SCHIZOFRENIE PARANOIDA FARA STAGIU DE ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dobrogeanu dobrogeanu am o intrebare daca sunteti amabil.am 34 de ani si de la 25 m-am imbolnavit de schizofrenie.de la 19 la 24 de ani am terminat facultatea toti anii dar fara ... (vezi toată discuția)