avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Activitate dani75

Activitate dani75

Bună ziua,
În urma cu puțin timp soțul pe fondul alcoolului a făcut scandal și a sărit sa ma bata. În casa se afla și fiul major care a încercat sa aplaneze conflictul. Neputând sa l calmeze ,continuând cu scandalul am chemat politia. Am fost acolo pentru prima data. Domnii polițiști ne au luat declarațiile și lui i a pus interdicție. A doua zi ne a chemat la politie pentru a semna dacă facem plângere. Am primit citație însă copilul major vrea sa și retragă plângerea pentru a nu fi între noi părinții. A mers la politie și acolo i s a spus ca nu și poate retrage plângerea di ca trebuie sa meargă la proces. Acolo sa specifice ca si retrage plângerea. Nu se poate face nimic înainte?
BUNA ZIUA, IN 1996 MAMA SOACREI MELE A DECEDAT . MOSTENITORI AU RAMANS 3 COPII SI NU S-A DEZBATUT MOSTENIREA.INTRE TIMP A MURIT UN FRATE SI AU RAMAS IN VIATA 2 COPII SI MOSTENITORII ACESTUIA. COPII DECEDATULUI AU APELAT LA UN NOTAR PENTRU DEZBATERE DE MOSTENIRE.
NOTARUL SE AFLA INTR-UN ORASEL CARE ESTE MAI APROAPE DE SATUL IN CARE LOCUIESC ACESTIA(UNDE A LOCUIT SI MAMA SOACREI MELE).
CEI DOI FRATI IN VIATA SE AFLA INTR-UN ORAS RESEDINTA DE JUDET SI VOR SA STIE DACA POT DEZBATE MOSTENIREA IN ORASUL LOR.ESTE POSIBIL ACEST LUCRU?ORASELUL IN CARE SE AFLA NOTARUL CU DEZBATEREA IN CURS ESTE IN ACELAS JUDET DAR LA O DISTANTA DESTUL DE MARE FIIND DIFICIL TRANSPORTUL CEL DOI FRATI CARE AU O VARSTA INAINTATA.
LE ESTE MAI USOR IN ORASUL IN CARE LOCUIESC ,IAR SOACRA MEA DETINE TOATE ACTELE NECESARE PENTRU A DEZBATE ACEASTA MOSTENIRE,CEILATI NU AU NICI UN ACT DE CASA SAU PAMANT,EI AVAND DOAR CALITATEA DE MOSTENITRI.
UNDE MA POT ADRESA SA AFLU DACA POT MUTA DEZBATEREA DE MOSTENIRE IN ORASUL VARSNICILOR?
Multumesc,sa inteleg ca accea hotarare judecatoreasca de acum 5 ani poate fi atacata in instanta?
Buna ziua, in urma cu 5 ani am divortat. Mama (fosta sotie) neavând posibilitati mi-a lasat minorul in grija. Am decizie judecatoreasca. Acum momentan nu sunt in tara iar mama (fosta sotie) vrea sa ia minorul in grija dar sa mearga cu avocatul ei sa conteste decizia judecatoreasca ,sa avem custodie comuna fara obligatii banesti.Spune ca altfel nu poate sa inscrie copilul la scoala,ea fiind in alt judet. Ma roaga sa ma reprezinte si pe mine avocatul ei ca sa rezolvam problema mai repede.
Nu stiu ce sa cred, nefiind in tara. Eu vin abia in luna noiembrie iar ea ma preseaza din caza ca scoala incepe in septembrie.
Eu cred ca orice dosar depus nu se solutioneaza asa repede.
Ce pot sa-i raspund?Nu se poate rezolva prin un notariat in care ii dau o procura cum ca ii incredintez minorul pana la venirea mea in tara.
CE SOLUTII AM ?
MULTUMESC!