avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra_cristina2015

Activitate alexandra_cristina2015

Va înțeleg poziția dar este fix invers, mi am încurajat mereu copilul sa i răspundă tatălui și sa meargă la el. Dorința de răzbunare nu este de partea mea ci a lui care nu suporta ca mi am refăcut viata și când copilul merge la el mereu nu face altceva decât sa ma critice și sa i spuna lucruri urate despre mn impreuna cu mama și sora lui. Minorul locuind cu mine și știind ca aceste lucruri sunt neadevărate a început sa refuze sa meargă la el. Probabil sunteți tata și mi se pare normal sa țineți apărarea tatălui. Copilul a refuzat sa meargă la el în fata unui executor și a unui psiholog dgasp unde tatăl lui obținuse o executare silita a hotărârii susținând ca eu opresc copilul din ai răspunde la telefon și de a-l lasa sa meargă la el. Pana și executorul a terminat prin a mi da dreptate și copilul nu mers cu el.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu aceasta e solutia ci punerea în executare a hotărârii judecătorești...În afara unor eventuale abuzuri nu exista copil care sa nu dorească sa își vadă tatăl.Conteaza influenta mamei care de multe ori dorește sa se răzbune ...

Bună ziua. În cazul unei hotărâri judecătorești definitive cu custodie comuna și drept de vizita al tatălui, drept pe care copilul îl refuza deseori și nu vrea sa meargă la el. Poate tatăl lui sa ceara schimbarea domiciliului în instanta dacă minorul în vârstă de 8 ani refuza? Multumesc
Buna ziua. S a pronuntat divortul de 1luna si jumatate prin acordul partilor avand custodie comuna dar domiciliul la mine. De atunci fostul sot urmareste cand ies de la lucru, cand ajung acasa, pe unde umblu cat si pe colegii mei cu care a sustinut ca am avut relatii. I am blocat nr de tel atat lui cat si familiei lui dupa numeroase mesaje in care din imputita, curva si alte injurii nu ma scoteau, adresate atat mie cat si parintilor mei. L am blocat peste tot(facebook, whats app, etc). Cat copilul este la el ma vorbește incontinuu de rau atat el cat si sora lui. Suna chiar daca este blocat la ore precum 23 si mai tarziu. Daca a văzut ca este blocat suna cu nr ascuns dar cand l am infruntat si i am spus copilului fiind la el a negat si a zis ca nu el suna. Am apelurile inclusiv cele blocate. Cum procedez sa inceteze cu toate hartuirile acestea? Sa nu mai streseze copilul ca nu am voie sa l iau la servici ca trebuie sa stea doar in casa ca acolo are domiciliul.
Buna ziua
Am urmatoarea situatie. In urma cu aprox 10 ani compania de distributie electrica Cez a procedat la scoaterea in exterior a contoarelor de curent (pt citirea de regularizare facuta de ei trimestrial). Asta a insemnat schimbarea consolelor si cablurilor de alimentare. Nu stiu in ce baza au hotarat ei( noi nu eram acasa la momentul resp) ca de pe 2 case cu 2 nr. si 2 contracte diferite sa ia consolele si cablurile si sa monteze fix la mijlocul casei mele 1 consola ai 2 contoare( al meu si al vecinului). Vecinul intre timp a lasat casa nepotilor si de fiecare data cand exista o supraincarcare de la ei sau de la mine sar toate sigurantele si ramanem amandoi fara curent. Am fost la Cez si am depus o cerere pentru a veni si a desparti contoarele si cablurile( la fel ca la celelalte case aflate in aceeasi situatie). Raspunsul a fost ca fie renunt la contract si fac altul caz in care platesc eu modificarea instalatiei sau ma inteleg cu vecinul si cere el actualizarea avizului tehnic si plateste el modificarea intalatiei. Intrebarea este. E normal si legal sa platim noi pentru greselile celor de la cez? Nu putem face cumva sa vina si sa le desparta ei inclusiv sa le mute cum trebuiau facute de la inceput? La vecinul pe casa inca se vede " firida" locul unde a fost consola veche si intra energia electrica in casa.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Buna ziua!
Astazi 21.08.2017 am revenit din cic (mi-am exprimat intentia cu 1 luna inaite printr-o cerere de revenire care a fost aprobata)dupa 2 ani si cu 67 de zile inainte pentru a beneficia de stimulent , la revenirea la servici cea care imi tinea locul (eu sunt inginer tehnolog de productie) -fara pregatire in domeniu- a fost avansata in functia de director economic( de fapt este director de productie dar postul nu era inca liber la numirea ei) . Dansa refuza sa imi redea atributiile mele de inginer de productie spunand ca nu am ce sa caut in productie ca ea este responsabila cu productia . Mi s-a dispus incetarea suspendarii si teoretic am revenit pe acelasi post.
intrebarea este : Au dreptul sa imi refuze accesul la sarcinile de servici care le-am avut inainte de cic?
daca nu va rog sa imi dati o lege pe care sa le-o prezint.
Multumesc!