avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. S a pronuntat divortul de o luna si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. S a pronuntat divortul de o luna si jumatate prin acordul ...

Buna ziua. S a pronuntat divortul de 1luna si jumatate prin acordul partilor avand custodie comuna dar domiciliul la mine. De atunci fostul sot urmareste cand ies de la lucru, cand ajung acasa, pe unde umblu cat si pe colegii mei cu care a sustinut ca am avut relatii. I am blocat nr de tel atat lui cat si familiei lui dupa numeroase mesaje in care din imputita, curva si alte injurii nu ma scoteau, adresate atat mie cat si parintilor mei. L am blocat peste tot(facebook, whats app, etc). Cat copilul este la el ma vorbește incontinuu de rau atat el cat si sora lui. Suna chiar daca este blocat la ore precum 23 si mai tarziu. Daca a văzut ca este blocat suna cu nr ascuns dar cand l am infruntat si i am spus copilului fiind la el a negat si a zis ca nu el suna. Am apelurile inclusiv cele blocate. Cum procedez sa inceteze cu toate hartuirile acestea? Sa nu mai streseze copilul ca nu am voie sa l iau la servici ca trebuie sa stea doar in casa ca acolo are domiciliul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 19 Iulie 2023
Daca aveti probe mergeti la avocat pentru a obține ordin de protecție.
Ar fi cea mai simplă variantă.
Va câștigați și banii dati la avocat căci va plăti el.

O sa discutati mai multe cu avocatul pe baza de probe și alte posibilități.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)