avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Activitate anonima trista

Activitate anonima trista

s/a facut plangere la politie. unde s au dat toate dovezile deci eu ca parata nu stiu nimi macar despre ce e vorba
in cat timp pot fi chemata sa dau o declaratie ptr ca vreau sa plec si eu in concediu
Răspuns la discuția Cum demonstreaza delapidarea
sidaca vrea musai bani aia multi ptr care nu are dovezi concrete...nu e asta un santaj,,,adica ori ii dau ori mergem in instanta.eu nu dau un leu fara dovezi inregistrari. nu pe egoul ei..si apropo stiu destule lucruri cat sa fac plangere la anaf si la itm deaia ma ataca pe mine care sunt o pacifista
am fost acuzata de delapidare cum ca lipsesc niste bani f multi din gestiune pe camerele de supraveghere nu se vede decat ca am uitat sa dau un bon.locul acela de munca condus de opersoana tiranica ce nu ne respecta drepturile ne obliga sa stam peste program deci presiunea era maxima.eu am si o tulburare afectiva cu diagnostic oficial si in momentul in care sunt injurata criticata umilita ma pierd si fac confuzii.ea are pe camera 2 din ac confuzii in rest tot ce are sunt niste hartii din program care nu ma demonstreaza cine concret a facut incasarea toata lumea umbla peste tot.si ca si fapt divers nu am nici in contractul de munca nici in fisa postului nimic de gestiune
eu sunt dispusa sa platesc orice suma ce poate fi 100 la suta dovedita ca a fost incurcatura mea dar ei cer sume enorme. ce sa fac