avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cât timp voi fi chemată să dau declarație ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cât timp voi fi chemată să dau declarație după depunerea plângerii penale

s/a facut plangere la politie. unde s au dat toate dovezile deci eu ca parata nu stiu nimi macar despre ce e vorba
in cat timp pot fi chemata sa dau o declaratie ptr ca vreau sa plec si eu in concediu
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: anonima trista , utilizator 20:21, 22 August 2017
Poate sa va cheme maine sau peste o jumatate de an.
Depinde de persoana care instrumenteaza dosarul.
Deci, daca nu ati fost citat, pentru o anumita data, profitati de concediu.
Depinde acum si cat de grava este fapta, modul de savarsire, cat de periculos sunteti.
Dar, in majoritatea cazurilor, cand sunt dosare usoare, deschise la plangerea prealabila, or sa va sune sa stabileasca o zi si o ora la care puteti ajunge. Daca le spuneti ca sunteti plecat din localitate si va intoarceti peste cateva zile, sunt sanse mari sa va inteleaga.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-a venit o citatie de la politie sa ma prezint la sectie. dercos dercos Ce inseamna art 198 C.P.P si Art. 176 alin 1,lit.e din C.C.P,si art. 171 alin.2 si 3 C.P.P? vreau raspunsuri detaliate va rog,sa le inteleg.multumesc. daca nu ... (vezi toată discuția)
Nu pot fi prezent la renunțarea de urmărire penală andreiv11 andreiv11 Buna ziua! De curând am fost citat sa ma prezint in instanța pentru confirmarea la renunțarea urmăririi penale. Eu nu ma aflu in localitatea de ... (vezi toată discuția)
Cererea de prelungire adovezii de circulatie, dosar la procuror!!! nicusorilinca nicusorilinca am facut-o de oaie..crezand ca am valabilitatea numerelor rosii,ultimele pana la sfarsitul lunii, am circulat, spre a-mi face numerele definitive si tocmai in ... (vezi toată discuția)