avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum demonstreaza delapidarea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum demonstreaza delapidarea

am fost acuzata de delapidare cum ca lipsesc niste bani f multi din gestiune pe camerele de supraveghere nu se vede decat ca am uitat sa dau un bon.locul acela de munca condus de opersoana tiranica ce nu ne respecta drepturile ne obliga sa stam peste program deci presiunea era maxima.eu am si o tulburare afectiva cu diagnostic oficial si in momentul in care sunt injurata criticata umilita ma pierd si fac confuzii.ea are pe camera 2 din ac confuzii in rest tot ce are sunt niste hartii din program care nu ma demonstreaza cine concret a facut incasarea toata lumea umbla peste tot.si ca si fapt divers nu am nici in contractul de munca nici in fisa postului nimic de gestiune
eu sunt dispusa sa platesc orice suma ce poate fi 100 la suta dovedita ca a fost incurcatura mea dar ei cer sume enorme. ce sa fac
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:08, 22 August 2017
Nu conteaza ca nu sunteti un gestionar de" drept",adica, cu fisa postului, ati fost un gestionar de "fapt"dar,angajatorul trebuie sa dovedesaca realizarea elementului material:insusirea,folosirea sau traficarea de bani,valori sau alte bunuri de catre dvs.,cu probe:martori,inregistari video relevante,declaratii,recunoastera faptuitorului,o plata efectuata de dvs .ar putea fi interpretata ca o recunoastere a dvs.
Ideal ar fi sa ajungeti la o intelegere amiabila ca sa nu se mai depuna plangere impotriva dvs.
Daca acest lucru nu este posibil si depun plangere penala, e sarcina organului de urmarire penala sa dovedeasca cat si daca ati delapidat.
sidaca vrea musai bani aia multi ptr care nu are dovezi concrete...nu e asta un santaj,,,adica ori ii dau ori mergem in instanta.eu nu dau un leu fara dovezi inregistrari. nu pe egoul ei..si apropo stiu destule lucruri cat sa fac plangere la anaf si la itm deaia ma ataca pe mine care sunt o pacifista
Daca sunteti acuzata pe nedrept este indicat sa aveti avocat angajat.Daca ati fost pusa sub acuzare se pare ca exista ceva probe dar trebuie analizate in concret.
Depinde de multe lucruri intr-un dosar de delapinare.
Nu trebuie neaparat sa se dovedeasca pe filmari ca ati sustras bani.
Poate sa fie destul de complicat sa va aparati dar orice lucru il puteti folosi in aparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare - raspundere vanzatoare sandutza19 sandutza19 Buna ziua, am fost angajata ca vanzatoare la un magazin unde mai era o vanzatoare si o gestionara. La vreo 9 luni dupa ce m-am angajat s-a facut un inbentar ... (vezi toată discuția)
Plangere penala, prealabila ?! marinelapolescu marinelapolescu Buna, Unul din agentii firmei, a incasat bani de la clienti, a adus chitantele, insa banii nu i-a predat, si i-a retinut lui, si apoi a plecat, iar acum nu ... (vezi toată discuția)
Complicitate furt mirela4iubi mirela4iubi Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)