Exact asa s-a intamplat! Oricum multumesc pentru lamuriri, o sa vedem mai departe ce putem face. Politia locala a fost sesizata si ne-au raspuns ca nu este de competenta lor. O zi buna!
Multumesc pentru raspuns. Dar, din punct de vedere legal, nu era corect sa vina mai intai cu propunerea, sa se i-a semnaturi pentru acordul nostru si apoi sa le instaleze? Pe cand noi, ne=am trezit ca s-au instalat intr-o singura zi iar apoi n-i s-a adus la cunostinta ca trebuie sa refacem fondul de reparatii al asociatiei pentru costurile platite.
Cum as putea da asociatia de proprietari in judecata pentru instalarea unor camere de luat vederi fara a cere acordul nostru, al proprietarilor? Majoritatea ne simtim urmariti fara acordul nostru.
Da, asta stiu dar persoana nu are studii finalizate cu diploma de bacalaureat dar este incadrat si platit ca functionar public (Referent). In cazul asta ce este de facut?
In urma lucrului si absolvirii unui curs in Anglia, fiul meu a obtinut un certificat pentru manevrarea stivuitorului. Acesta este valabil si in Romania ?