avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate anto24nio

Activitate anto24nio

in 2012 am facut un credit de nev personale in valoare de 59...000 ron. in 2013, pt o perioada de 6 luni (mai -oct 2013) nu am putut achita decat 350 de ron dintr o rata de 900, deoarece am ramas fara loc de munca. din nov 2013 si pana azi mi am reluat platile la zi ( cu mentiunea ca de fiecare data cand a crescut salariul minim pe economie am lasat diferenta in contul creditului. Acum, dupa 4 ani de zile, banca a cesionat creditul catre un ifn (kruk).
intrebarea mea : este normal sa cedeze creditul cu tot cu dobanzile care mi le au aplicat ei la cele 6 luni de intarziere sau doar creditul care a mai ramas de plata fizic??? Nu de altceva, dar dupa atata timp nu doar ca nu am achitat nimic din credit, ci mai am inca 10.000 ron in plus de plata-la cei 59.000 ron (conform celor de la banca).
Va multumesc de ajutor !
Răspuns la discuția divort
Sunt de acord cu dumneavoastra si nu este o decizie luat dupa prima adiere de vant, dar dragoste cu sila nu se poate.... Multumesc pentru lamuriri !
Discuție divort
Am cumparat o casa in 2006. In 2009 m am casatorit. Acum urmeaza sa divortam. Are sotia vreun drept asupra casei? Multumesc !