avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cesionare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cesionare credit

in 2012 am facut un credit de nev personale in valoare de 59...000 ron. in 2013, pt o perioada de 6 luni (mai -oct 2013) nu am putut achita decat 350 de ron dintr o rata de 900, deoarece am ramas fara loc de munca. din nov 2013 si pana azi mi am reluat platile la zi ( cu mentiunea ca de fiecare data cand a crescut salariul minim pe economie am lasat diferenta in contul creditului. Acum, dupa 4 ani de zile, banca a cesionat creditul catre un ifn (kruk).
intrebarea mea : este normal sa cedeze creditul cu tot cu dobanzile care mi le au aplicat ei la cele 6 luni de intarziere sau doar creditul care a mai ramas de plata fizic??? Nu de altceva, dar dupa atata timp nu doar ca nu am achitat nimic din credit, ci mai am inca 10.000 ron in plus de plata-la cei 59.000 ron (conform celor de la banca).
Va multumesc de ajutor !

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita mateiion22 mateiion22 Buna seara, Cu mare rugaminte va rog sa ma indrumati si pe mine intr-o problema legata de un credit de nevoi personale. In ... (vezi toată discuția)
Actualizare creanta executor EfrimovD EfrimovD Buna ziua, Daca banca nu a cerut actualizarea creantei (2013-executat silit--2017 cesionat Kruk) într-o executare silita si dupa 4 ani a cesionat creanta ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta aferenta unui contract de credit neachitat cimpeancecilia cimpeancecilia Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, indrumari legale cu privire la achitarea unui contract de credit pentru care sunt presata de KRUK Romania SRL - ... (vezi toată discuția)