avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Am cumparat o casa in 2006. In 2009 m am casatorit. Acum urmeaza sa divortam. Are sotia vreun drept asupra casei? Multumesc !
Casa nu este bun comun, va apartine dinainte de casatorie, deci e a dvs. Dar eu zic sa nu va grabiti cu divortul, orice casatorie se mentine cu eforturi, dar despartirea poate lasa urme adanci.
Sunt de acord cu dumneavoastra si nu este o decizie luat dupa prima adiere de vant, dar dragoste cu sila nu se poate.... Multumesc pentru lamuriri !
~ Conținut șters la cerere ~
Nu are asupra imobilului, doar asupra ratelor si imbunatatirilor aduse imobilului dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj maryus_adryan27 maryus_adryan27 Salut sunt in pragul unui divort si as vrea sa stiu daca sunt obligat sa despagubesc sotia cu 50% din valoarea imobilului pe care il detin dinainte de ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu motiv pentru a se intenta divort yasemin yasemin buna seara. o sa trec direct la subiect. 1.am un prieten a carui sotie a parasit domiciliul acum cel putin 5 luni. a plecat in turcia la un cetatean turc pe ... (vezi toată discuția)
Sunt casatorita de 14 ani.locuiesc cu sotul in casa pe care o ... livionescu livionescu SUNT casatorita de 14 ani.Locuiesc cu sotul in casa pe care o are el dinainte de casatorie. In caz de divort, eu nu am dreptul deloc din casa, dupa ce am ... (vezi toată discuția)