avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Flo28

Activitate Flo28

Bună ziua. În 2012 am făcut un credit Prima Casă. Întotdeauna, în contul de euro, aveam niște bani în plus. Acum o saptamana am descoperit că ne lipseau banii din cont. Am fost la bancă și ne-au spus ca sunt comisioane și dobânzi pe ultimii 2 ani și jumătate pt conturile în lei și euro. Nu înțeleg de ce s-au trezit după 2 ani jumate? Acum noi, practic, suntem restanți cu rata pt casă. Comisioanele acestea nu se regăsesc în scadentar. Nu era normal, dacă tot există de atâta timp, să ni le fi oprit până acum? Ni-i cer tocmai acum, cand deja s-a ajuns la o sumă destul de mare?
Răspuns la discuția Nerespectare contract
VALENTINA MITEA a scris:

Reclamație la protecția consumatorilor, contestatie la executare la instanța. Lipsa contestației înseamnă acceptarea debitului.




Mulțumesc. Contestația o depun dacă îmi calculează penalizări?
Răspuns la discuția Nerespectare contract
Mulțumesc pt răspuns. Ideea e ca mai am o factura de plata care s-a emis odată cu penultima, pe care am și plătit-o, de altfel. Am depus reclamație la ANPC , însă imi este teamă că, din cauza lor, pot figura ca rău platnic în biroul de ccredit și mi se poate refuza de catre bancă creditul de care am nevoie. Pt a-i acționa în instanță trebuie să aștept să văd dacă mă afectează sau încep procedurile de pe acum?
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Bună ziua!

Nu poate obține venituri în timp ce primește indemnizația de creștere copil.
Bună ziua. Am semnat un contract cu o bancă de celule stem cu plata în rate lunare. Însă ei ba nu îmi trimit facturile, ba îmi trimit două cu aceeași scadență ( 30 zile ). Precizez că nu există un cont în care pot vira banii lunar, e musai nevoie de factura... Luna trecuta au emis 2 facturi cu scadență 4'08, iar pe data de 8.08 am fost sunat de o firmă de recuperare creanțe! Am reclamat la ANPC ceea ce eu consider un abuz din partea lor și vă rog să îmi spuneți dacă greșesc. Intrebarea este urmatoarea. În ce măsură mă poate afecta ceea ce se întâmplă în condițiile în care eu voi avea nevoie de un credit cu valoare mare peste câteva luni? Și încă ceva. Este normal ca după o greșeală, sau o serie de greșeli ale firmei respective eu să fiu transferat in baza de date a unei companii de recuperare creanțe si asta după doar cateva zile întârziere ?! E normal să se emită două facturi cu aceeași scadență în condițiile în care contractul spune "rate lunare"?
Mulțumesc anticipat pt eventuale răspunsuri.