avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comision cont in banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comision cont in banca

Bună ziua. În 2012 am făcut un credit Prima Casă. Întotdeauna, în contul de euro, aveam niște bani în plus. Acum o saptamana am descoperit că ne lipseau banii din cont. Am fost la bancă și ne-au spus ca sunt comisioane și dobânzi pe ultimii 2 ani și jumătate pt conturile în lei și euro. Nu înțeleg de ce s-au trezit după 2 ani jumate? Acum noi, practic, suntem restanți cu rata pt casă. Comisioanele acestea nu se regăsesc în scadentar. Nu era normal, dacă tot există de atâta timp, să ni le fi oprit până acum? Ni-i cer tocmai acum, cand deja s-a ajuns la o sumă destul de mare?

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
In cautarea unei solutii ... daca exista radu.popa radu.popa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In anul 2008 am incheiat un contract de leasing pentru o masina in urmatoarele conditii: - pretul autoturismului nou - ... (vezi toată discuția)
Dobanzi la un credit de nevoi personale lauriancului lauriancului Buna ziua,daca ma poate lamuri cineva multumesc anticipat: Mama mea in varsta de 69ani la acea data,a transformat un card de credit de la brd intr-un credit ... (vezi toată discuția)