Buna ziua,daca ma poate lamuri cineva multumesc anticipat:
Mama mea in varsta de 69ani la acea data,a transformat un card de credit de la brd intr-un credit de nevoi la brd finance in data de 26.05.2011 cu plata in 48luni rata de 129,68lei,intr-adevar au existat doua plati restante intre 06.01,2012 si 11,04,2012,dar ulterior am achitat si mai mult decat era prevazut adica si 200 sau 150 de exemplu,acum fiind la final de ctr.cf calculelor mele ar mai fi cam 180lei de plata,dar banca imi spune ca mai sunt de plata 875ron,am cerut in data 2 febr anul acesta o informare de plata pe mail cu nr de inregistrare dar am primit raspuns abia pe data de 14 aprilie???fac o paranteza eu m-am ocupat de toate platile,conf ctr era inclusa si o prima de asigurare in fiecare luna destul de mare dar ctr spune ca perioada de gratie pentru neplata la scadenta a primelor de asigurare este de 30 zile,in caz de neplata a primelor de asigurare asiguratorul nu va mai oferi acoperire incepand cu prima zi dupa terminarea perioadei de gratie deci de atunci inseamna ca ei au oprit si asigurare cu toate ca nu mai exista polita valabila,deci automat aceste sume cam de 20-25 lei lunar au intrat la contul bancii,,,,,,acum nu inteleg de unde asemenea penalizari ,,,calculele mele si ale lor conf platilor efective ar fi de 6046,40ron si totalul de plata al ctr este 6224,64ron la un credit de 3164,81ron,,,,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac pt ca mi se pare aberant sa platesc asemenea sume aiurea,,,,multumesc anticipat si daca mai trebuie alte lamuriri am sa le dau,,
Cel mai recent răspuns:
lauriancului , utilizator
12:06, 21 Iunie 2015