avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate Ramon8

Activitate Ramon8

Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea funciara si contract de inchiriere valabil si inregistrat la anaf,proprietarul terenului doreste sa vanda terenu vreau sa stiu pe ce baza pot fi evacuat? Superficia sa notat prin declaratie notariala pt acordul constructiei
Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea funciara si contract de inchiriere valabil si inregistrat la anaf,proprietarul terenului doreste sa vanda terenu vreau sa stiu pe ce baza pot fi evacuat? Superficia sa notat prin declaratie notariala pt acordul constructiei
Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea funciara si contract de inchiriere valabil si inregistrat la anaf,proprietarul terenul doreste sa vanda terenu vreau sa stiu pe ce baza pot fi evacuat? Superficia sa notat prin declaratie notariala pt acordul constructiei
Liliana Gradinaru a scris:prin declaratie notariala facuta de proprietaru terenului superfia este facuta pe societate comerciala doresc sa o transfer pe persoana fizica

Daa, de principiu da, insa depinde si de modul in care s-a constituit superficia.

Buna ziua vreau sa va intreb ceva detin un cladire pe un teren care nu este proprietatea mea am drept de superfice pe durata existentei constructiei vreau sa stiu daca pot vinde constructia si daca dreptul de superficie se poate transmite fara acordul proprietarului.va multumesc