avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul de superficie se poate transmite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul de superficie se poate transmite

Buna ziua vreau sa va intreb ceva detin un cladire pe un teren care nu este proprietatea mea am drept de superfice pe durata existentei constructiei vreau sa stiu daca pot vinde constructia si daca dreptul de superficie se poate transmite fara acordul proprietarului.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ramon8 , utilizator 13:28, 25 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daa, de principiu da, insa depinde si de modul in care s-a constituit superficia.
Liliana Gradinaru a scris:prin declaratie notariala facuta de proprietaru terenului superfia este facuta pe societate comerciala doresc sa o transfer pe persoana fizica

Daa, de principiu da, insa depinde si de modul in care s-a constituit superficia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. aș dori să știu dacă dreprul de superfice se transmite ... Petrisca Elena Petrisca Elena Buna ziua. Aș dori să știu dacă dreprul de superfice se transmite prin moștenire! Mulțumesc frumos! (vezi toată discuția)
Dreptul de superficie, revocare catalinafilofteia catalinafilofteia As dorii sa stiu daca se poate strica un drept de superficie?am dat o declaratie la notariat si am recunoscut un drept de superficie unui verisor,(care avea o ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie Ramon8 Ramon8 Buna ziua detin o cladire pe un teren care nu imi apartine am drepte de superfice pe durata existenteti constructie cu numar cadastral trecuta in cartea ... (vezi toată discuția)