avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate BkaKis

Activitate BkaKis

Răspuns la discuția ascensor lift
Îmi spuneti și mie mai exact care este această lege? Ma interesează în mod direct și as vrea sa intru și sa o citesc. Mulțumesc!
Bună seara! Am achiziționat un apartament intr'un bloc nou, avem curent de șantier iar antreprenorul ne obliga sa plătim niște facturi imense. Problema este ca ei au împărțit consumul în mod egal tuturor apartamentelor, deși în imobil locuiesc doar câteva familii momentan, unii nici nu s'au apucat de renovări și bineînțeles ca nu vor sa plătească pentru ceva ce nu au consumat. Problema este ca înainte de a ne putea face contracte individuale, facturile din urma trebuiesc plătite. Întrebarea mea este : de către cine mai exact și cum ar fi corect sa se împartă costurile?! Unii locatari susțin căci curentul de șantier trebuie achitat de către dezvoltator.. Exista o lege care sa clarifice aceasta problema?! Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Confidențialitate pacient
Ok, mulțumesc frumos! BkaKis a scris:

Mulțumesc frumos! As dori sa mai știu carui gen de avocat ar trebui sa ma adresez... Civil sau penal? Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Da! Puteti. Sansele de castig si intinderea daunelor cerute pot sa fie stabilite dupa ce se cunoaste in concret intreaga situatie

Răspuns la discuția Confidențialitate pacient
Mulțumesc frumos! As dori sa mai știu carui gen de avocat ar trebui sa ma adresez... Civil sau penal? Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Da! Puteti. Sansele de castig si intinderea daunelor cerute pot sa fie stabilite dupa ce se cunoaste in concret intreaga situatie

Aș vrea să știu dacă pot acționa în judecată (și ce șanse de câștig aș avea) o clinica particulara ptr divulgarea unor rezultate medicale unei terțe persoane fără acordul meu. Mulțumesc!