avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ascensor lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ascensor lift

unde se pot reclama locatarii unui bloc care in mod sistematic urca materiale de constructii cu liftul(saci de ciment cutii cu gresii etc)?multumesc
Cel mai recent răspuns: BkaKis , utilizator 16:51, 10 Mai 2018
Ce intelegeti prin " sistematic"?

Renoveaza lunar sau periodic apartamentul?
Exista vreun depozit la etajele superioare?

Ce solutii ati propune ptr cineva care locuieste la etajul 10 si doreste sa isi renoveze locuinta?

Montarea unui scripete exterior, utilizarea unui elicopter, catapultarea?

Atata timp cat se respecta conditiile de utilizare ale liftului, fara a depasi masa autorizata si cu pastrarea curateniei dupa finalizarea transportului, eu nu vad nicio problema.

Doar nu isi schimba saptamanal gresia si faianta!!

sistematic inseamna ca timp de 3 luni cara zi de zi materiale si deterioreaza liftul i sa adus la cunostinta sa nu mai foloseasca liftul si nu intelege exista o lege care interzice ca liftul sa fie folosit pt materiale el este destinat numai persoanelor si bagajelor de mina daca nu sunteti informat rog sa v-a documentati inainte de a formula un raspuns am nevoie de un raspuns din partea celor care cunosc intradevar legea multumesc
Am inteles ca exista o lege a liftului, puteti va rog sa o precizati ptr a fi informat de acum incolo?

La ce va referiti cand spuneti ca "deterioreaza"?
Supraincarca liftul cu materiale, nu pastreaza curatenia?

In regulamentul la care faceti referire exista precizarea ca este interzis transportul materialelor sau ca exista un numar limitat de utilizari de catre persoane?

Aveti in vedere ca asociatia nu poate aplica sanctiuni pecuniare iar daca se doreste recuperarea repararii liftului de la persoana respectiva trebuie sa demonstreze defectarea liftului din cauza transportului de materiale, lucru destul de dificil de demonstrat.

De cand transporta materialele cu liftul acesta s-a defectat vreodata?
Persoana a fost suprinsa supraincarcand liftul?

Dumneavoastra, daca ati locui la ultimul etaj v-ati cara materialele pe scara (gresie,faianta, adeziv, etc.)?
se vede ca avem o problema si nu cunoasteti legea de la iscir care interzice caratul materialelor cu liftul si se pare ca d-voastra aveti o problema si v-a convine sa se strice liftul de 5 ori pe zi si sa plateasca tot cei amariti da se poate demonstra ca din cauza lor sa stricat liftul ca sunt montate camere in scara si se vede cum incarca liftul la refuz si pt ca sa iti raspund si la ultima intrebare da stau la ultimul nivel si mi-am carat pe scari toate materialele cind a fost nevoie din ce imi raspundeti mai mult cu intrebari trebuie sa deduc ca inca ne ghidam dupa modelul comunist si trebuie sa stricam tot ca e unul smecher si nu respecta nici o lege in tara asta membra ue pt curiozitatea ta intreaba la iscir si dupa formuleaza raspunsuri eu m-am documentat inclusiv cu raspuns oficial de la firma care are service la lift si din acest motiv am intrebat unde sa pot face reclamatie ca acele persoane sa fie amendate
Depuneti reclamatie la iscir daca are atributia de a sanctiona astfel de fapte. Sau la politia locala si asociatia de proprietari.


Alte discuții în legătură

probleme legate de anumite aspecte de coproprietari edy1984 edy1984 buna ziua de curand s-au ivit o discutie contradictorie pe scara noastra si as dori sa aflu diferite pareri si opinii din partea unor persoane care au ... (vezi toată discuția)
Ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu? alinacristinescu alinacristinescu De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina ... (vezi toată discuția)
Se poate primi amenda de la asociatia de propietari? raresjustin raresjustin Buna ziua! As dori sa stiu daca asociatia de propietari are dreptul sa amendeze un locatar,pe mine m au amendat ca mi am carat materialele pt baie pe nivel cu ... (vezi toată discuția)