avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ascensor lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ascensor lift

unde se pot reclama locatarii unui bloc care in mod sistematic urca materiale de constructii cu liftul(saci de ciment cutii cu gresii etc)?multumesc
Cel mai recent răspuns: BkaKis , utilizator 16:51, 10 Mai 2018
Sesizati oficial presedintele de asociatie
multumesc mult pt lamurire
presedintele stie ideea este daca pot sa fac reclamatie si la alte institutii care sa ii amendeze atita timp cit exista o lege care interzice mi se pare corect ca sa fie pusa in aplicare ca si alte legi daca faci galagie in bloc imediat iti da amenda asa si aici ar trebui sa fie asta e ideea
Daca exista o lege care interzice inseamna ca in legea respectiva sunt cuprinse si sanctiunile care pot fi aplicate pentru nerespectarea unor prevederi din cuprinsul legii.

Ati facut afirmatia ca ati citit si cunoasteti legea. Care este aceasta lege?
Îmi spuneti și mie mai exact care este această lege? Ma interesează în mod direct și as vrea sa intru și sa o citesc. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme legate de anumite aspecte de coproprietari edy1984 edy1984 buna ziua de curand s-au ivit o discutie contradictorie pe scara noastra si as dori sa aflu diferite pareri si opinii din partea unor persoane care au ... (vezi toată discuția)
Ce lege imi interzice mie sa nu ma urc in lift cu cainele meu? alinacristinescu alinacristinescu De maine incolo,eu numai am dreptul sa mai ma urc in lift cu catelul meu,decit numai pe scari,datorita conducerii asociatiei,pe care inca nu au dezbatuto pina ... (vezi toată discuția)
Se poate primi amenda de la asociatia de propietari? raresjustin raresjustin Buna ziua! As dori sa stiu daca asociatia de propietari are dreptul sa amendeze un locatar,pe mine m au amendat ca mi am carat materialele pt baie pe nivel cu ... (vezi toată discuția)