avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confidențialitate pacient
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Confidențialitate pacient

Aș vrea să știu dacă pot acționa în judecată (și ce șanse de câștig aș avea) o clinica particulara ptr divulgarea unor rezultate medicale unei terțe persoane fără acordul meu. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: BkaKis , utilizator 16:09, 25 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da! Puteti. Sansele de castig si intinderea daunelor cerute pot sa fie stabilite dupa ce se cunoaste in concret intreaga situatie
Mulțumesc frumos! As dori sa mai știu carui gen de avocat ar trebui sa ma adresez... Civil sau penal? Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Da! Puteti. Sansele de castig si intinderea daunelor cerute pot sa fie stabilite dupa ce se cunoaste in concret intreaga situatie

Ok, mulțumesc frumos! BkaKis a scris:

Mulțumesc frumos! As dori sa mai știu carui gen de avocat ar trebui sa ma adresez... Civil sau penal? Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu malpraxis? laviniadin1985 laviniadin1985 I-am facut de curand fiului meu analizele la sange pentru Fe si Magneziu la o clinica privata contra cost. Rezultatele au fost inversate, astfel ca fe a iesit ... (vezi toată discuția)
Pot da in judecata un vecin pentru insulta in public? Vali P. Vali P. As dori sa stiu care sunt pasii legali pentru a da in judecata un vecin care m-a insultat in mod repetat pe casa scarii, iar eu am filmat tot incidentul. Nu ... (vezi toată discuția)
Am semnat la internare că nu voi face cerere de despăgubire în caz de malpraxis dar am fost desfigurat. nu mai pot solicita daune morale și materiale? Isa3kids Isa3kids La internarea intr-o clinica privata am semnat un set de formulare in care printre altele se spune ca nu am dreptul sa aduc nici o cerere de despagubiri in caz ... (vezi toată discuția)