avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate Kozminel

Activitate Kozminel

A trecut 2 luni jumate și nu am primit nimic cum as putea sa rezolv problema mai repede
Și ce inseamna ca vei fi citat
Și te va chema în instanta sau se termina la parchet totul?
Bună ziua am fost și eu prins cu numerele roșii expirate find vorba de 3 zile ma oprit în luna iulie în data de 8 dar pana în prezent nu am primit nimic de la parchet cat ar mai dura?
Mi sa spus când am fost la parchet sa întreb de dosar și a zis sa aștept plicul de la parchet și dupaia voi putea merge sa îmi iau permisul..acum tot depinde de procuror în cat timp îmi trimite comunicare
Dacă politia îl trimite cu renuntare către parchet va trebui sa aștept plicul acasă și după aceia voi putea sa merg sa îmi iau permisul
Renuntare la urmarire înseamnă că se închide dosarul și nu voi avea cazier și îmi voi putea ridica permisul
Bună seara asta dori sa știu ce mi se poate întâmpla în legătură cu fapta pe care nu amfăcut-o cu intenție
Bună seara
Am fost și eu prins de politie cu numerele rosi expirate find vorba de 3 zile..mi sa făcut dosar mi-a dat o dovada pe 15 zile cu drept de circulație pe dovada scrie doar motivul și încă o dovada scrisa pe o foaie a 4 ..va rog sa mă ajuți care a-ți mai trecut prin așa ceva .e prima abatere
Bună seara
Am fost și eu prins de politie cu numerele rosi expirate find vorba de 3 zile mi-au reținut permisul și mo dat o dovada cu drept de circulație putand sa o prelungesc pana la soluționarea dosarului. .va rog sa mă ajuți sunt la prima fapta de genul asta