avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere nr rosi expirate provizorii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere nr rosi expirate provizorii

Bună seara
Am fost și eu prins de politie cu numerele rosi expirate find vorba de 3 zile..mi sa făcut dosar mi-a dat o dovada pe 15 zile cu drept de circulație pe dovada scrie doar motivul și încă o dovada scrisa pe o foaie a 4 ..va rog sa mă ajuți care a-ți mai trecut prin așa ceva .e prima abatere

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate - dosar penal sau nu? MSorin MSorin Buna ziua, Acum 5 6 luni am fost inregistrat de un aparat radar cu viteza de 72 Km/ora la nici 500 metri de locuinta. Problema a fost mai complicata ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, scoatere de sub urmarire penala andrei36 andrei36 Buna seara, in urma cu 5 luni am fost prins cu permisul suspendat am fost astazi 04.09.2013 la parchet si grefiera de acolo mi-a comunicat verbal ca sa dat ... (vezi toată discuția)
Dovada expirata Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna seara! Am fost prins cu numerele rosii expirate.Mi s-a intocmit dosar penal,mi s-a luat permisul si mi s-a dat o dovada de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)