avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada expirata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada expirata

Buna seara!
Am fost prins cu numerele rosii expirate.Mi s-a intocmit dosar penal,mi s-a luat permisul si mi s-a dat o dovada de circulatie valabila 15 zile.
Dupa expirarea celor 15 zile,m -am dus la parchet si mi-am prelungit dreptul de a conduce cu inca 30 de zile de doua ori.
1)Daca mi-a expirat dovada,mai pot merge sa imi prelungesc dreptul de a conduce?
2)Daca am avut cca. o luna dovada expirata,aceasta luna se scade din perioada de suspendare a permisului pe care o voi avea dupa solutionare?
3)Daca am rupt dovada,ce pot face?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 22:39, 15 Noiembrie 2017
Buna seara,
Mergeti sa va prelungiti dovada.
Pai daca ati rupt-o va trebui sa o duceti, sa spuneti ca a fost un accident si sa solicitati sa va emita alta.
Dovadă expirată sau nu va este necesara la restituirea permisului. Fără ea nu il puteti primi înapoi si stiu ca nu e simplu de loc să primiți un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate guliotu guliotu in dec 2008 am fost oprit de un echipaj al politie rutiere pentru depasirea limitei legale de viteza dar aveam si numerele provizorii expirate cu o zi in ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada - numere rosii expirate maseax maseax Am fost prins de un echipaj de politie circuland cu numere rosii expirate (de 3 zile)! Mi-a fost adus la cunostinta ca am savarsit o infractiune, mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Prins cu numere expirate Ssj4 Ssj4 Buna seara , am mare nevoie de un raspuns cat mai concret ... Deci , in luna octombrie anul trecut , am fost prins cu numere rosii expirate de cateva ore ... (vezi toată discuția)