Buna ziua, Ma numesc Liana Lammert, sunt din Arad si am lucrat intre anii 1981-2004 le Centrul de calcul Romtelecom (denumirea de atunci). De un an de zile incerc sa iau legatura cu cineva de la Resurse umane Telekom Bucuresti si nu gasesc niciunde nimic. Am primit o adresa de Mail care se pare ca nu este functionala doar in circuit inchis si un nr. telefon la care nimeni, niciodata nu a raspuns. Am discutat cu cativa fosti colegi care au mers in final la Bucuresti (chiar si de 2-3 ori) si au fost categoric refuzati sau nu au fost bagati in seama; l-i s-a invocat chiar motivul ca nu stiu unde este arhiva. Cum, tu ca institutie sa nu stii unde-ti este arhiva ? Este vorba totusi de o institutie importanta, nu de o fabrica de pus capace pe borcan care a functionat trei luni.
Va rog mult sa ma ajutati cu o solutie. Sunteti ultima mea speranta in a ma sfatui cum sa procedez pentru a obtine o nenorocita de adeverinta de care depinde pensia mea (care oricum va fi de mizerie). Va multumesc mult si ma bazez pe ajutorul dumneavoastra.