avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Yo_ony

Activitate Yo_ony

Discuție Calcul salariu
Buna ziua,
Până în data de 14 decembrie 2017 am fost în concediu de crestere copil. În data de 15 decembrie m am reîntors la muncă.
Din data de 18.12.2017 - 22.12.2017 am fost în concediu medical - cod 09, iar din data de 27.12.2017-29.12.2017 am fost în concediu medical - cod 06.
Salariul brut de încadrare este 3.000 Ron , iar în concediu de creștere am încasat suma de 2475 Ron.
Va rog sa îmi spuneți cat anume trebuia să mă plătească angajatorul din din data de 15.12.2017 - 31.12.2017.

Mulțumesc
Dacă beneficiez de concediu prenatal și stimulent inserție, când se calculează concediul de creștere copil, se iau în calcul veniturile din concediu prenatal sau se iau în calcul veniturile din concediu prenatal+ stimulent?
Buna ziua, am fost în concediu creștere copil din 2015 pâna pe 15 decembrie 2017.
Pe data de 15 decembrie voi intra in concediu de risc. Cum anume se va calcula acest concediu? Ce venituri vor fi luate în calcul?
Răspuns la discuția Stimulent inserție
Cornel Vasile a scris:

Pentru a beneficia de stimulentul de insertie pans la implinirea varstei de 3 ani de catre copil, trebuie sa reveniti la munca cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani.

Pe durata concediului de maternitate nu se acorda stimulent.

Pentru a beneficia de stimulentul de inserție este suficient daca mă întorc cu 60 zile înainte ca, copilul să împlinească 2 ani, sau trebuie cu 90 zile (menționez că soțul vrea să își ia o luna de creștere copil)?

În concediu prenatal beneficiez de stimulentul de inserție?