avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu

Buna ziua,
Până în data de 14 decembrie 2017 am fost în concediu de crestere copil. În data de 15 decembrie m am reîntors la muncă.
Din data de 18.12.2017 - 22.12.2017 am fost în concediu medical - cod 09, iar din data de 27.12.2017-29.12.2017 am fost în concediu medical - cod 06.
Salariul brut de încadrare este 3.000 Ron , iar în concediu de creștere am încasat suma de 2475 Ron.
Va rog sa îmi spuneți cat anume trebuia să mă plătească angajatorul din din data de 15.12.2017 - 31.12.2017.

Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Concediu medical barlica barlica din somaj am trecut in concediu medical pentru ca am nascut si as vrea sa stiu cu cat se plateste acest concediu daca am avut somaj 250 de lei (vezi toată discuția)
Concedii medicale karinuza karinuza avocatnet.ro EXPLICĂM LEGISLAȚIA PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro 79 AZI Salut karinuza! Am relansat avocatnet.ro. Ne-ar ajuta ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma cristichihaia cristichihaia Am o problema cu fetita iar sotia este in concediu ingrijire copil de aproximativ 2 luni . Este firesc ca valoarea indemnizatiei sa se diminueze pe motiv ca se ... (vezi toată discuția)