Buna ziua,
Mama mea este incadrata cu grad de handicap grav cu asistent prsonal (dementa, alzheimer) valabil 24 luni. Actualmente este internata la un camin.Tatal meu a decedat anul trecut si asa cum prevede legea este necesara succesiunea.Mostenitori suntem eu , sora mea si mama.
Mama nu mai stie sa semneze si conform dosarului de handicap depus la DGASPC nu mai intelege nimic si nu mai vorbeste.
Din aceste motive succesiunea dupa tatal meu este blocata.
Am inteles ca eu voi fi tutore si sora mea curator. Ce documente trebuie sa depun pentru a obtine aceste drepturi?
Ce proceduri si documente trebuie sa depun la judecatorie pentru a putea realiza succesiunea ulterior?
A doua intrebare este legata de proprietatile detinute de mama mea.In calitate de tutore si administrator al bunurilor voi putea sa vand cu scop clar de a achita cheltuielile cu caminul si alte cheltuieli legate de ingrijirea ei?Este nevoie sa depun la judecatorie alte documente pentru a avea aceste drepturi?
Va multumesc
Buna ziua
O societate poate vinde un imobil care apartine firmei, in conditiile in care in firma sunt inregistrati 2 administratori fiecare cu 50% iar unul dintre ei a decedat?
Mentionez ca nu s-a realizat inca succesiunea
Va multumesc anticipat