avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare imobil deținut de o firmă - deces al unuia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare imobil deținut de o firmă - deces al unuia dintre administratori

Buna ziua
O societate poate vinde un imobil care apartine firmei, in conditiile in care in firma sunt inregistrati 2 administratori fiecare cu 50% iar unul dintre ei a decedat?
Mentionez ca nu s-a realizat inca succesiunea
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tiucristina , utilizator 17:37, 30 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Sunt 2 coactionari.
se va dezbate succesiunea pentru cel decedat, se va stabili cine preia partile lui sociale si apoi .. se vinde.
Prin succesiune sa inteleg ca este vorba de numirea mostenitorilor averii defunctului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 ani fara administrator monjum06 monjum06 buna ziua, sunt utilizator nou pe acest forum si am vazut ca subiectele sunt diverse. As avea si eu o intrebare care pentru multi poate parea o intrebare ... (vezi toată discuția)
Arendare teren extravilan RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Vreau sa arendez 12 ha teren extravilan. Pe titlul de proprietate al terenului este trecut bunicul meu care a decedat. Cum se poate face ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta din anul 2000 Elizar68 Elizar68 Buna ziua! Va rog lamuriti-ma si pe mine intr-o situatie.Tatal meu a decedat in anul 2000 si nu s-a dezbatut succesiunea.Mama mea traieste si noi suntem 2 ... (vezi toată discuția)