Buna seara , o intrebare am si eu sotul meu a fost extradat marti , si de atunci nu mai stiu nimic de el... Stiti cumva drept de apel are , sau macar trebuia sa ma informeze cineva de el ? Si daca se poate sa il scot pe cautiune daca este in cercetare penala?
Prietenul meu a fost extradat in Germania acum o zi si nu mai stiu nimic de el , are dreptul sa sune de acolo? Si as mai avea o intrebare, ce inseamna daca este cercetat penal ? (Are mandat de arestare pentru ultraj )
Prietenul meu a fost extradat in Germania acum o zi si nu mai stiu nimic de el , are dreptul sa sune de acolo? Si as mai avea o intrebare, ce inseamna daca este cercetat penal ? (Are mandat de arestare pentru ultraj )
Buna ziua , in cateva zile iubitul meu urmeaza sa fie extradat in germania pentru ultraj (lovirea unui politist-vatamare corporala) isi poate lua ca pedeapsa doar interdictia totala pe germania ? Sau macar daca ii da pedeapsa cu puscaria isi poate cere transferul ca sa isi indeplineasca pedeapsa in romania?