avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate Marinushhh

Activitate Marinushhh

Buna seara , o intrebare am si eu sotul meu a fost extradat marti , si de atunci nu mai stiu nimic de el... Stiti cumva drept de apel are , sau macar trebuia sa ma informeze cineva de el ? Si daca se poate sa il scot pe cautiune daca este in cercetare penala?
Prietenul meu a fost extradat in Germania acum o zi si nu mai stiu nimic de el , are dreptul sa sune de acolo? Si as mai avea o intrebare, ce inseamna daca este cercetat penal ? (Are mandat de arestare pentru ultraj )
Prietenul meu a fost extradat in Germania acum o zi si nu mai stiu nimic de el , are dreptul sa sune de acolo? Si as mai avea o intrebare, ce inseamna daca este cercetat penal ? (Are mandat de arestare pentru ultraj )
In codul penal german ce inseamna art.223 si art.253?
Discuție Extradat
Buna ziua , in cateva zile iubitul meu urmeaza sa fie extradat in germania pentru ultraj (lovirea unui politist-vatamare corporala) isi poate lua ca pedeapsa doar interdictia totala pe germania ? Sau macar daca ii da pedeapsa cu puscaria isi poate cere transferul ca sa isi indeplineasca pedeapsa in romania?
Răspuns la discuția GERMANIA ULTRAJ
Se poate da si interdictie totala pe germania pentru ultraj ?
Discuție GERMANIA ULTRAJ
Buna ziua , cam cat se ia pedeapsa cu estimatie pentru ultraj ( lovirea unui politist) in GERMANIA?