Solicitati aceasta informatie unui avocat german sau cautati aceasta informatie pe siteuri specializate din Germania.Ca avocat roman nu ai cum sa cunosti pedepsele prevazute in codurile penale ale altor state.Eventual cautati un avocat roman sau de origine romana care profeseaza in Germania.
Solicitati aceasta informatie unui avocat german sau cautati aceasta informatie pe siteuri specializate din Germania.Ca avocat roman nu ai cum sa cunosti pedepsele prevazute in codurile penale ale altor state.Eventual cautati un avocat roman sau de origine romana care profeseaza in Germania.
legea penală germană nu prevede o modalitate normativă a infracțiunilor de ultraj ori ultraj judiciar. art. 113 din Codul penal german („Împotrivirea față de un funcționar al organelor de executare”) și art. 114 („Împotrivirea față de persoanele care dețin o funcție similară cu cea a funcționarilor organelor de executare”) absoarbe doar violența și amenințarea, fără a fi absorbite infracțiunile de vătămare corporală ori omor. pedeapsa e de pana la 3 ani sau amenda, in cazuri deosebit de grave este dela 6 luni la 5 ani. pt atac fizic cf art 114, dela 3 luni la 5 ani. mult succes.
Daca ati comis infractiuni grave, in mod normal veti fi expulzat din Germania si s-ar putea sa primiti interdictie. Pana acolo veti putea angaja un avocat sa va apere si s-ar putea eventual sa nu primiti o pedeapsa mare (care sa atraga expulzarea).
Extradat
Marinushhh
Buna ziua , in cateva zile iubitul meu urmeaza sa fie extradat in germania pentru ultraj (lovirea unui politist-vatamare corporala) isi poate lua ca pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Drept penal u.e.
laur007
Buna ziua, am o intrebare destul de delicata :(
O cunostinta de-a mea (cetatean roman), a fost condamnata in Germania pentru niste infractiuni, acum executa ... (vezi toată discuția)