avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aflu dacă am interdictie în Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aflu dacă am interdictie în Germania

În anul 2010 am fost condamnat pt înșelăciune de tribunul munchen
în 2012 am fost expulzat în Romania după ce am executat 7/12 din pedeapsa de 2 ani și 6 luni. Am înțeles de la avocata mea ca am primit interdictie pe viață în Germania.......avocata mea fiind și concubina mea în aceea perioada și câtva timp după expulzarea mea. Îmi vine greu sa cred ca deși nu am avut o fapta grava sau cu violenta, sa primesc chiar interdictie pe viață. Mă gândeam ca totul vine de la ex iibita/avocata pt a mă face sa nu mă mai întorc în Germania sa îi deranjez viața. problema e ca dosarul și tot ce am nevoie pt a mă interesa în alta parte de situația mea toate depind de ea. Dacă mă poate ajuta cineva cu vreun sfat sau vreo informație. Va mulțumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:16, 12 Martie 2017
Ati citit verdictul sau vorbiti din auzite? Intrebati la un consulat german daca aveti interdictie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Germania ultraj Marinushhh Marinushhh Buna ziua , cam cat se ia pedeapsa cu estimatie pentru ultraj ( lovirea unui politist) in GERMANIA? (vezi toată discuția)
Probleme cu legea germana inna100 inna100 Buna ziua.Nu stiu in ce masura ma puteti ajuta, nu stiu dc cunoasteti legile Germaniei, dar poate aveti cunostinte. Povestea e urmatoarea.:Am venit anul ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania luciana14 luciana14 iubitul meu a facut incnisoare in germania a iesit mai de vreme cu un an pt buna purtare a primit interdictie pana in 2016 dar totusi el a intrat din nou si a ... (vezi toată discuția)