Buna ziua.Nu stiu in ce masura ma puteti ajuta, nu stiu dc cunoasteti legile Germaniei, dar poate aveti cunostinte.
Povestea e urmatoarea.:Am venit anul trecut in Germania la nasa mea, si la scurt timp am aflat ca locuinta unde stateam i-a fost lasata prin testament de proprietara, care a murit intr-un tragic accident de masina, la 3 saptamani dupa ce am venit eu.Toate bune si frumoase, dar surorile batranei n-au putut accepta ca sora a lasat mostenirea casa si chiar a infiat-o pe nasa mea, asa ca au depus plangere la Tribunal si au constestat testamentul, spunand ca e fals, iar ca nasa, sora ei si eu.. am facut inselaciune cu acest document,
Acum am aflat ca sunt cautata de politie pt complicitate la inselaciune, si ca sunt cautata de politie sa ma inchida, Ce vina am eu?Se poate ca pe baza unor vorbe sa am probleme?
Totul s-a intamplat in Munchen, zona Bayern..si am plecat de acolo la Koln..si stau la cineva in casa, si mi-e frica sa ies din cauza a ceea ce am auzit.
Poate fi posibil asa ceva? Eu n-am mai auzit pana acum..
V-as multumi dc mi-ar raspunde cineva.Am nevoie de un sfat, si n-am bani sa merg aici la un avocat.
Imi pare rau, nu stiu legea germana, dar cred ca ar trebui sa vorbiti cu nasa si sora ei si sa va faceti apararile, mai ales daca stiti ca nu ati avut nici o contributie la efectuarea actelor. In alte conditii s-ar putea solutiona plangerea in lipsa dumneavoastra si sa va treziti cu o condamnare pe care nu stiu cum o sa o mai puteti desfiinta.
Eu nu mai vreau sa stiu de ele, nu vreau nici sa le aud. Am inteles ca dc merg la politie sa-mi spun punctul de vedere, as putea fi retinuta.
In Romania, e posibil asa ceva? Ma gandesc ca la acest capitol e la fel si in Germania, ca fara dovezi scrise nu au cum sa ma inculpe!
nu inteleg ce interes aveati sa falsificati un testament fara sa aveti vreun beneficiu. ce interes avea nasa sa falsifice un testament daca era infiata si astfel, oricum mostenea.
oricum ar fi, daca sunteti nevinovata, nu aveti de ce sa va ascundeti. ar trebui sa vb cu un avocat
Informatiile acestea le am de la o cunostinta, el a vb cu avocatul lui si acesta i-a zis despre ce e vorba, ca sunt cautata de politie pt inselaciune, si ca e grava situatia..
Si ca as avea trei variante, ori sa ma duc inapoi la Munchen la nase, dar eu nu mai vreau sa locuiesc cu ele, ca m-au folosit si mi-au facut datorii, si mi-a ajuns, a doua varianta e sa merg la politie si sa le spun varianta mea, dar as risca sa raman acolo, si a treia varianta e sa gasesc un cetatean neamt care sa semneze pt mine, sa garanteze pt mine, si sa ma casatoresc cu el, s-a oferit el..
Dar acum imi miroase a minciuna, caci am mai vb azi cu un prieten care locuieste de multi ani in Germania si mi-a zis ca probabil politia ma cauta pt a da declaratii in nici un caz sa ma retina.
Dc omul acesta m-a mintit, eu momentan stau intr-o locuinta a lui, cum fac sa scap de el? Nu am bani nici sa ajung acasa, in tara..
Sunt disperata. Am plecat dintr-un cuib de viespi si am ajuns intr-un loc unde nu stiu ce se va intampla mai departe.
Ar putea autoritatile germane sa ma ajute sa ajung acasa?Unde m-as putea adresa?
Mostenire, testament
cornis
BUNA ZIUA ! In urma cu un an a decedat unchiul sotiei mele si care doi ani de zile a trait ajutat de un aparat pt respirat el avand afectiuni pulmonare. Mai ... (vezi toată discuția)