Buna ziua.Nu stiu in ce masura ma puteti ajuta, nu stiu dc cunoasteti legile Germaniei, dar poate aveti cunostinte.
Povestea e urmatoarea.:Am venit anul trecut in Germania la nasa mea, si la scurt timp am aflat ca locuinta unde stateam i-a fost lasata prin testament de proprietara, care a murit intr-un tragic accident de masina, la 3 saptamani dupa ce am venit eu.Toate bune si frumoase, dar surorile batranei n-au putut accepta ca sora a lasat mostenirea casa si chiar a infiat-o pe nasa mea, asa ca au depus plangere la Tribunal si au constestat testamentul, spunand ca e fals, iar ca nasa, sora ei si eu.. am facut inselaciune cu acest document,
Acum am aflat ca sunt cautata de politie pt complicitate la inselaciune, si ca sunt cautata de politie sa ma inchida, Ce vina am eu?Se poate ca pe baza unor vorbe sa am probleme?
Totul s-a intamplat in Munchen, zona Bayern..si am plecat de acolo la Koln..si stau la cineva in casa, si mi-e frica sa ies din cauza a ceea ce am auzit.
Poate fi posibil asa ceva? Eu n-am mai auzit pana acum..
V-as multumi dc mi-ar raspunde cineva.Am nevoie de un sfat, si n-am bani sa merg aici la un avocat.
la ambasada Romaniei sau consulat intrebati, sau solicitati unor rude de acasa sa va trimita bani.
incercati sa vb cu nasa, poate nici nu exista povestea asta cu inselaciunea
Povestea cu testamentul exista, intr-adevar nasa care a mostenit casa nu tb sa intre in posesia ei, probabil a surorii ei , care a avut grija de batrana, si de care batrana era foarte atasata, caci am apucat-o si eu 3 saptamani , si am vazut de cine ii era drag.Numai ca cealalta a reusit sa faca testamentul in favoarea ei, apoi au facut si adoptia, ca sa nu fie nici un dubiu asupra mostenirii.
Am fost acolo si am asistat la discutii,cand se certau nasele pt casa mostenita..
Si mai stiu ca surorile defunctei au ramas stupefiate cand au aflat cui revine mostenirea surorii lor. si au promis ca vor merge pana in panzele albe ca sa se afla adevarul.
Mostenire, testament
cornis
BUNA ZIUA ! In urma cu un an a decedat unchiul sotiei mele si care doi ani de zile a trait ajutat de un aparat pt respirat el avand afectiuni pulmonare. Mai ... (vezi toată discuția)