avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... interdictie germania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

interdictie germania

iubitul meu a facut incnisoare in germania a iesit mai de vreme cu un an pt buna purtare a primit interdictie pana in 2016 dar totusi el a intrat din nou si a fost prins mai are un rest de pedeapsa de un an ce risca el acum?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:45, 24 Decembrie 2012
Ar fi bine sa consultati un avocat german.
Legea germana este diferita de cea romana.
In cel mai bun caz va fi doar inchis cateva zile/saptamani si expulzat. Daca avea pedeapsa cu suspendare ar putea sa primeasca executarea acelei pedepse, in orice caz asta o va decide un tribunal. Ma rog, asta daca a se afla in Germania incalca ce i s-a impus la pedeapsa cu suspendarea. Asta trebuie sa scrie in verdictul pe care l-a primit anterior, deci trebuie citit verdictul respectiv. Nu m-ar mira sa primeasca o interdictie pe o perioada si mai mare.
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2012
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu dacă am interdictie în germania Dominic2015 Dominic2015 În anul 2010 am fost condamnat pt înșelăciune de tribunul munchen în 2012 am fost expulzat în Romania după ce am executat 7/12 din pedeapsa de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Expulzarea ContSters228182 ContSters228182 Buna seara,am un prieten inchis in Germania,ancheta este in desfasurare,nu a primit sentiinta inca,se poate cere expulzarea in Romania si judecat aici dupa ... (vezi toată discuția)
Interdictie germania chelupolo78 chelupolo78 In februarie 2006 am fost prins furand o pereche de manusi si o sapca. M-au dus la politie,mi-au facut poze si mi-au luat amprentele.Am platit amenda in jur de ... (vezi toată discuția)