tgeorgescu a scris:
Deci dvs. va duceti la Politie si faceti plangere pentru violarea intimitatii prin raspandire de zvonuri, sustinand ca il banuiti pe un amic si ca banuiti ca ar fi fost ajutat de un agent SRI. Politia ce sa faca? Cum sa probeze raspandirea de zvonuri? Prin e-mail? Prin Facebook? Cum sa probeze de la cine a alfat amicul informatiile? Cum sa probeze ca amicul a fost cel care a initiat zvonurile? Pentru politisti e prinde orbu', scoate-i ochii sau alergare dupa potcoave de cai morti. In acest caz nu numai ca nu exista dovezi, dar nici macar nu pot fi gasite dovezi.
Prin telefon. Trebuie sa existe conversatiile intre cele 2 persoane. Si angajatii sri pot fi verificati, doar nu sunt deasupra legii. De ce nu ar putea politia sau institutiile competente sa gaseasca acele conversatii (as putea sa le indic chiar eu datele calendaristice)? Eu nu pot veni cu dovezi decat daca am acces la corespondenta lor, ceea ce nu numai ca nu pot, dar e si ilegal.
Nu banuiesc, este 100% sigur ceea ceea ce am relatat. Repet, au mai facut asta si alta data, Ce sanse ar fi daca iau legatura cu celelalte persoane pe care le-au spionat, cunosc si eu fragmente din conversatii (obtinute tot ilegal)? Nu inteleg motivul pentru care ii vedeti asa imaculati. Si ei sunt oameni si nimeni nu e mai presus de lege, cred. Daca nu puteti sa credeti, atunci incercati sa va imaginati ca ce spun e adevarat - vreau sa stiu ce risca oamenii astia pentru invadarea vietii private, ca eu stiam ca numai cu mandat au voie sa preia corespondenta si datele de internet si ca e ilegal sa imprastie informatiile obtinute. Link-ul pe care mi l-ati trimis nu prea are legatura decat vag cu ceea ce spun. Trebuie sa fie ceva, o lege, nu traim in Koreea de Nord.
Multumesc pentru raspuns, dar va rog daca mai raspundeti, sa cititi mai cu atentie ce scriu, nu e vorba de o banuiala, ci de o certitudine. Si nu ma vor lasa in pace pana nu fac ceva. Cum e sa traiesti stiind ca iti e urmarita orice miscare si facuta publica? Nu, chiar nu vreau sa ma obisnuiesc cu asta,