Buna ziua . Anul trecut am cumparat o masina Sh de la un prieten si am decis sa nu o mai imatriculez pt ca este veche , insa acum m-am razgadit si am fost sa fac actele pentru inmatriculare insa cel de la acte mi-a trecut pe talon instrainat cu data de anul trecut . Acum mai pot circula cu masina ? Am dosarul pentru imatriculare dar programarea este peste 2 luni
in ordonanta scrie ( declaratia mea ) si cele 4 puncte 1.schimbarea incadrarii juridice 2.clasarea 3.renuntare la urmarire penala 4. cheltuielile in cuantum de 200 lei sunt in saracina statului ATAT
Ieri am fost la tribunal si a ramas sa se pronunte , iar pe internet a aparut solutionarea: Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală în dosarul de urmărire penală nr. 331/P/2017. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 331/P/2017 din data de 31.07.2017 emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive prev. de art. 346 alin. 1 C.pen. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 08.09.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 08.09.2017 Intrebarea mea este S-a terminat dosarul , am de platit ceva, o sa primesc amenda?
Va multumesc ca am raspuns, la parchet mi-a spus ca o sa am 200 dar in citatie scrie ca , cheltuielile in cuantum de 200 lei sunt in sarcina satului Avocat imi trebuie ?
Am primit o citatie in legatura cu o petarda aruncata la un meci de fotbal .. Trebuie sa ma prezint la judecatorie .. Imi trebuie avocat ? Ce se intampla daca nu ma prezint ? Ce urmeaza mai departe ?