avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renuntare urmarire penala art 318 alin12 NCPP

Ieri am fost la tribunal si a ramas sa se pronunte , iar pe internet a aparut solutionarea: Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen. admite cererea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni de confirmare a ordonanţei de renunţare la urmărire penală în dosarul de urmărire penală nr. 331/P/2017. Constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei cu nr. 331/P/2017 din data de 31.07.2017 emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni şi confirmă soluţia de renunţare la urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului materiilor explozive prev. de art. 346 alin. 1 C.pen. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 08.09.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 08.09.2017 Intrebarea mea este S-a terminat dosarul , am de platit ceva, o sa primesc amenda?
Dosarul s-a terminat. Instanța a confirmat Ordonanța331/P/2017. Recitiți acea ordonanță.
Dacă prin ordonanța respectivă nu ați fost obligat la achitarea vreunei sume de bani nu aveți de platit nimic.
in ordonanta scrie ( declaratia mea ) si cele 4 puncte 1.schimbarea incadrarii juridice 2.clasarea 3.renuntare la urmarire penala 4. cheltuielile in cuantum de 200 lei sunt in saracina statului ATAT
Buna seara!

Da. S-a terminat procesul. Daca nu scrie in sentinta de vreo amenda sau cheltuieli de judecata, atunci nu aveti de platiti nimic.

Cu stima.
Va multumesc mult Pentru raspunsuri !!
Aveti de platit ce a stabilit procurorul in ordonanta de renuntarea la urmarire penala.
Daca au fost ridicate de la dvs materiale explozive, o sa fie sesizat judecatorul de camera preliminara cu propunerea de luare a masurii de siguranta a confiscarii speciale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut in 2017 o plagere penala. am fost chemat la ... KATA1313 KATA1313 Buna ziua, Am avut in anul 2017 o plangere penala. Am fost chemat la sediul politiei si am dat declaratii. Dosarul a fost trimis la judecatorie in 29 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte ... Ioanaaurorofa Ioanaaurorofa Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte nu? ,,Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea ... (vezi toată discuția)
Solutia pe scurt vs hotararea redactata RGhe RGhe Buna ziua! Ma intereseaza daca solutia pe scurt difera de hotararea redactata. Am primit renuntare urmarire penala si obligatia cheltuielilor de judecata. Ma ... (vezi toată discuția)