avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte ...

Buna ziua ..din ce am citit si inteles ..s a rezolvat fara consecinte nu?
,,Solutia pe scurt: În baza art. 318 alin. 15 C.proc.pen., admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucure?ti . Dispune confirmarea soluţiei de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa nr. 2139/P/2020 din data de 01.02.2021 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucure?ti cu privire la săvâr?irea infrac?iunii de furt, faptă prev. de art. 228 alin. 1 C.pen., constatând legalitatea şi temeinicia acesteia. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 11.03.2021.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 11.03.2021
Da, in sensul ca renuntarea la urmarirea penala reprezinta o solutie de netrimitere in judecata. Este insa nevoie sa verificati daca in ordonanta mentionata in hotarare, procurorul a instituit in sarcina Dvs. anumite obligatii precum: prestarea unei munci neremunerate in folosul comunitatii pe o perioada intre 30 si 60 de zile, repararea pagubei produse, s.a. Nu neglijati acest aspect.
Eu acest lucru l am verificat pe net..deoarexe nu m am putut prezenta si am trimis cerere pt judecata in lipsa..restul ordonatei unde o pot verifica..multumesc..cred ca daca ar fi mai multe mi sa r fi pus tot mie si gen cheltuielile de judecata nu?totusi aveti idee cum pot afla toste detaliile multumesc frumos

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Da, in sensul ca renuntarea la urmarirea penala reprezinta o solutie de netrimitere in judecata. Este insa nevoie sa verificati daca in ordonanta mentionata in hotarare, procurorul a instituit in sarcina Dvs. anumite obligatii precum: prestarea unei munci neremunerate in folosul comunitatii pe o perioada intre 30 si 60 de zile, repararea pagubei produse, s.a. Nu neglijati acest aspect.

Nu gasesc aceasta ordonanta nr
2139/P/2020 pe net
.daca ma putrti ajuta?
Ioanaaurorofa a scris:

Eu acest lucru l am verificat pe net..deoarexe nu m am putut prezenta si am trimis cerere pt judecata in lipsa..restul ordonatei unde o pot verifica..multumesc..cred ca daca ar fi mai multe mi sa r fi pus tot mie si gen cheltuielile de judecata nu?totusi aveti idee cum pot afla toste detaliile multumesc frumos

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Programati-va la arhiva penala a Judecatoriei sectorului 2, indicati numarul de dosar, studiati-l si vedeti ce scrie in ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de ... Sp9501 Sp9501 In urma conducerii sub influenta alcoolului cu o alcoolemie de peste 0,8, in urma hotararii judecatoresti,mi sa confirmat renuntarea la urmarirea penala ! ... (vezi toată discuția)
Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a ... Alex7329 Alex7329 Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a pronunțat:Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen. ... (vezi toată discuția)
Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis ... Anto Elvis Anto Elvis Buna seara anul trecut am condus o mașina fără sa am permis , m-au oprit poliția și mi-au făcut dosar , am avut proces și nu m-am prezentat din cauza ca ... (vezi toată discuția)