avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a ...

Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a pronunțat:Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 1464/167/P/2024 din data de 30.09.2024 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, privind pe inculpatul ..., pentru săvâr?irea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 335 alin. (2) C. Pen., ?i constată de asemenea legalitatea administrării probelor ?i a efectuării actelor de către organele de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii. Prezenta încheiere se comunică de îndată inculpatului şi procurorului. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contesta?ie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 12.02.2025.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 12.02.2025
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:41, 12 Februarie 2025
Buna ziua, s-a stabilit finalizarea urmaririi penale si trimiterea in judecata. Urmeaza sa primiti citatie pentru termenul de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului rhadoo194 rhadoo194 În baza art. 396 alin.(1) ?i (2) C.proc.pen. rap. la art. 335 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpatul la ... (vezi toată discuția)
As vrea sa știu dacă am ceva sanse de recuperare al permisului ... H.Ionut H.Ionut As vrea sa știu dacă am ceva sanse de recuperare al permisului de conducere Complet: C2Pv Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. ... (vezi toată discuția)
ma poate ajuta cineva ?nu inteleg daca a inceput procesul sau sa incheiat urmarirea penala robertrobert000000 robertrobert000000 Ora estimata: 08:30 Complet: Complet 1 Penal Arestati Coruptie alte cauze Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (1) C. proc. ... (vezi toată discuția)