avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma poate ajuta cineva ?nu inteleg daca a inceput ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma poate ajuta cineva ?nu inteleg daca a inceput procesul sau sa incheiat urmarirea penala

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet 1 Penal Arestati Coruptie alte cauze
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.5734/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad privind pe inculpatul ........................aflat în stare de libertate pentru a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art.335 alin.l Cod penal. a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul ...........
Document: 31.10.2016
Cel mai recent răspuns: robertrobert000000 , utilizator 18:58, 3 Noiembrie 2016
Va începe judecata.
O sa va citeze.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa se prezinte sau nu? djpadrecito88 djpadrecito88 Buna ziua! Circuland pe strada fara permis, un prieten al meu a fost oprit de politie. A fost dus la sectie si i s-au luat declaratii. Conducea o masina care ... (vezi toată discuția)
Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)
Durata de la decizia din camera preliminara pana la primul termen in instanta? claudiu0925 claudiu0925 Buna ziua, Am un dosar penal din februarie-2019 care a ajuns in camera preliminara in data de (Data inregistrarii 23.09.2019) dupa care s-a dat o solutie in ... (vezi toată discuția)