avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ma poate ajuta cineva ?nu inteleg daca a inceput ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ma poate ajuta cineva ?nu inteleg daca a inceput procesul sau sa incheiat urmarirea penala

Ora estimata: 08:30
Complet: Complet 1 Penal Arestati Coruptie alte cauze
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr.5734/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad privind pe inculpatul ........................aflat în stare de libertate pentru a fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art.335 alin.l Cod penal. a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul ...........
Document: 31.10.2016
Cel mai recent răspuns: robertrobert000000 , utilizator 18:58, 3 Noiembrie 2016
Va începe judecata.
O sa va citeze.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa se prezinte sau nu? djpadrecito88 djpadrecito88 Buna ziua! Circuland pe strada fara permis, un prieten al meu a fost oprit de politie. A fost dus la sectie si i s-au luat declaratii. Conducea o masina care ... (vezi toată discuția)
Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a ... Alex7329 Alex7329 Bună seara îmi poate explica cineva ce inseamna ceea ce s a pronunțat:Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 1 C.proc.pen. ... (vezi toată discuția)
Imi explica cineva la ce se refera textul din rubrica tip solutie de pe portal just iloccristian iloccristian Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. 2 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul ... (vezi toată discuția)